Sanibroyeur en SANICUBIC®

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord over een Sanibroyeur. ‘Broyeur’ is een Frans woord dat zich in het Nederlands laat vertalen als ‘breker’. Sanibroyeur was de eerste die een wc-vermaler, oftewel een ‘fecaliënvermaler’ op de markt bracht. Hierdoor ontstond er een revolutie op het gebied van sanitair. Door deze slimme oplossing worden na het doorspoelen de ontlasting, toiletpapier en afvalwater compact gemaakt en vermalen, zodat deze door een smallere afvoerbuis kan worden afgevoerd. In de praktijk betekent dit dat het met een Sanibroyeur mogelijk is om overal in huis een toilet te plaatsen zonder dat hier sloopwerk of een ingrijpende verbouwing voor nodig is! Het sterke pompsysteem zorgt voor een soepele doorspoeling. Nu is er iets nieuws op de markt: de SANICUBIC®! Wij van Broyeur Service Dienst vertellen u hier graag meer over!

Wat doet een SANICUBIC®?

De SANICUBIC is een vuilwaterpompsysteem die moeiteloos uw huishoudelijk afvalwater en fecaliën afvoert vanuit de keuken, badkamer of zelfs vanuit de gehele woning! Een vuilwaterpompsysteem wordt ingezet wanneer afvalwater niet via het riool kan worden afgevoerd. Binnen zo’n pomp wordt het afvalwater vermalen om vervolgens verpompt te worden naar andere rioolstelsels. Maar wat doet zo’n vuilwaterpomp nou in de praktijk? Een voorbeeld: Wanneer de afvoer van afvalwater onder het niveau van de riolering ligt, dan kan voorkomen dat het water niet goed wordt afgevoerd. Een vuilwaterpomp is in zo’n geval in staat om het sterk vervuilde water toch af te voeren naar de riolering zonder dat er een verstopping ontstaat. Wilt u graag een SANICUBIC® aanschaffen? Wij van Broyeur Service dienst verkopen ze in onze webshop!

De voordelen van een SANICUBIC®

Zoals u hierboven al hebt gelezen is een SANICUBIC® multifunctioneel! U kunt hem bijvoorbeeld aansluiten aan uw:

  • WC
  • Gootsteen
  • Wastafel
  • Douche
  • Bad
  • Wasmachine
  • Afwasmachine

Kortom: u kunt de SANICUBIC® aansluiten aan praktisch al het sanitair in uw woning of pand. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van u SANICUBIC® of wilt u deze laten onderhouden of repareren? Kies dan voor de professionele service van Broyeur Service dienst!

Verschillende typen van de SANICUBIC

Wij van Broyeur Service Dienst bieden de Sanicubic in verschillende uitvoeringen aan in onze webshop: de SANICUBIC® 1 WP, de SANICUBIC® 2 classic en de SANICUBIC® 2 XL. Ieder van deze systemen heeft weer eigen kenmerken en mogelijkheden. Wij zetten graag de voordelen van de verschillende SANICUBICS voor u op een rij. Lees snel verder in dit blog!

De SANICUBIC® 1 WP

Dit is een opvoerinstallatie met één pomp en een zeer krachtig geïntegreerd vermaalsysteem. Dit vermaalsysteem is speciaal ontwikkeld voor het afvoeren van afvalwater van een woning of van een klein bedrijfspand. Dit model is ideaal voor het afvoeren van afvalwater van een WC, badkamer, keuken of wasruimte.
De SANICUBIC® 1 WP is zeer veilig in gebruik. Het apparaat is voorzien van drie drukbuizen. Twee van deze buizen worden gebruikt voor het starten van de motor, zo bent u zeker van een betrouwbare werking. De laatste pomp zorgt voor het inschakelen van het alarmsysteem in het geval van overbelasting. De SANICUBIC® 1 WP is zeer eenvoudig in onderhoud. De motoren en niveausensoren zijn eenvoudig verwijderbaar voor een directe en veilige toegang. Dit apparaat dient op een vorstvrije plaats geïnstalleerd te worden.

De SANICUBIC® 2 Classic

Dit is een vuilwaterpomp met een tweepomps opvoeringsinstallate met een zeer krachtig vermaalsysteem. Door dit systeem wordt het afvalwater van een woning of een publiek gebouw eenvoudig weggepompt. De SANICUBIC® 2 classic is ideaal voor het afvoeren van afvalwater op grotere schaal, bijvoorbeeld uit een winkel of een wooncomplex. Dit model bevat twee pompen, deze werken beurtelings om vroegtijdige slijtage tegen te gaan. Wanneer het nodig is kunnen beiden pompen echter ook gelijktijdig ingezet worden, bijvoorbeeld bij een hoog vloeistoffenniveau. De SANICUBIC® 2 Classic is voorzien van een GBS-aansluittechniek, dat is een gebouwbeheersysteem.

De SANICUBIC® 2 XL

Deze SANICUBIC® 2 XL is uitgevoerd met een reservoir van wel 120 liter, waardoor dit systeem geschikt is voor het afvoeren van afvalwater afkomstig uit zowel woonhuizen als openbare gebouwen zoals restaurants, scholen, hotels en horeca! Dit product is IP68 geclassificeerd en dus is het mogelijk om deze volledig onder te dompelen. Deze SANICUBIC heeft een vermogen van 2000 W en is uitgevoerd met een vortex waaiersysteem. Deze pomp is eenvoudig in de grond te installeren en vereist bijna geen onderhoud.

Broyeur Service dienst

Broyeur Service Dienst is een professioneel installatiebedrijf dat helemaal is gespecialiseerd in Sanibroyeur systemen. Wij helpen u graag met de installatie, reparatie en onderdelen voor uw Sanibroyeur systeem, waaronder dus ook de SANICUBIC®. Mogen wij u helpen met uw Sanibroyeur systeem en uw SANICUBIC®? Of wilt u er een kopen in onze webshop? Wij horen het graag! Bel: 020 614 9633 of stuur een email naar: info@broyeurservice-dienst.nl. Wij van Broyeur Service Dienst helpen u graag in het onderhoud of het kopen van uw SANICUBIC®!