Wij verzorgen de reparatie van uw Sanibroyeur

Zoekt u een specialist die een reparatie aan uw Sanibroyeur kan uitvoeren? Kom dan langs bij Broyeur Service Dienst. Wij helpen u graag met het repareren, onderhouden en installeren van uw broyeur. De monteurs die bij ons werken zijn opgeleid door SFA Sanibroyeur. Zij hebben dan ook veel kennis van de verschillende broyeurs en kunnen uw broyeur op de juiste manier herstellen. Heeft u ook een broyeur die niet meer werkt naar behoren? Dan kunt u tussen 8:00 en 16:30 langskomen bij onze winkel in Amsterdam. U laat dan uw kapotte vuilwaterpomp bij ons achter, zodat wij hem weer kunnen maken. Levert u uw broyeur voor 10:00 bij ons af? Dan kunt u hem dezelfde dag weer ophalen.

Onderzoekskosten

39
 • Wanneer er geen reparatie plaatsvindt moeten deze kosten betaald worden

Reparatiekosten

89
 • Wij repareren uw Broyeur altijd in overleg, prijs exclusief onderdelen
reparatie sanibroyeur

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Stuur uw Sanibroyeur op

Kunt u uw Sanibroyeur niet afleveren? Geen probleem! U kunt uw kapotte Sanibroyeur opsturen naar onze shop in Amsterdam waar wij grondig onderzoek doen alvorens de reparatie plaatsvindt. Na het onderzoeken ontvangt u een vrijblijvende offerte. In overleg met u repareren wij de Broyeur. Daarna sturen wij deze zo snel mogelijk weer naar u op.

Onze voordelen op een rij

Heeft u uw kapotte broyeur afgeleverd voor een reparatie? Of heeft u ons ingeschakeld voor een vakkundige installatie? Dan profiteert u bij ons van deze voordelen:

  INFORMATIE AANVRAGEN

  Wij helpen bij een Sanibroyeur reparatie

  Het kan gebeuren dat uw broyeur niet meer naar behoren werkt. Ga in dat geval niet zelf aan de slag, maar schakel een echte vakman in. Kom tussen 8:00 en 16:30 langs bij onze winkel in Amsterdam en geef uw kapotte vuilwaterpomp af. In onze werkplaats hebben wij alle benodigdheden om uw broyeur op de juiste manier te repareren. Na de reparatie heeft u nog jaren plezier van dit fijne apparaat!

  Ervaar het gemak van een Sanibroyeur

  Heeft u het gemak van een broyeur al ervaren? Een broyeur is een speciaal toilet dat is uitgevoerd met een pomp of vermaler voor fecaliën. Het apparaat is heel effectief en eenvoudig in gebruik. Wenst u ook een broyeur aan te schaffen? Dan kunt u bij onze winkel in Amsterdam terecht. Hier verkopen wij scherp geprijsde SFA Sanibroyeur pompen, maar ook onderdelen. Wilt u de installatie van uw nieuwe broyeur overlaten aan een specialist? Wij zorgen ervoor dat uw broyeur perfect wordt aangesloten volgens de voorschriften.

  Bel of mail ons voor een vakkundige reparatie

  Wenst u een vakkundige reparatie van uw Sanibroyeur? Of wilt u uw nieuwe broyeur laten aansluiten door onze specialisten? Bel ons dan via 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Na een reparatie werkt uw Sanibroyeur weer optimaal!