Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig repareren

Helaas, uw Sanibroyeur werkt niet meer? Schakel dan nu meteen de vakkundige en ervaren monteur van Broyeur Service Dienst in. Als uw broyeur mankementen vertoont, zorgen wij er graag voor deze snel voor u te repareren. Hebben wij uw Sanibroyeur al voor 10.00 uur ‘s ochtends binnen? Dan wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd. Dus, is het zo ver? Uw Sanibroyeur werkt niet meer? Wij helpen u verder!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek wat wij doen als uw broyeur niet meer werkt

Is uw Sanibroyeur kapot? Van 8.00 uur tot 17.00 uur kunt u deze afleveren bij onze repairshop in Amsterdam. Aldaar gaan wij er direct mee aan de slag. Wij zoeken op wat er gerepareerd of onderhouden moet worden. Voor elke klus gebruiken wij een speciaal ingerichte werkbank. Op die manier krijgen wij uw pomp weer snel in zijn oude staat. Blijken er onderdelen aan vervanging toe te zijn? Deze hebben wij meestal direct op voorraad. Zo beschikt in no time weer over uw handige broyeur!

Kom te weten hoe een Sanibroyeur precies werkt

Uw broyeur werkt niet meer? Dan is het handig om te weten hoe deze werkt. Uiteraard begrijpen al onze specialisten de werking van een vermaler tot in detail. Kortweg gezegd is een broyeur een pomp of vermaler voor fecaliën. Hét welbekende merk in deze vermalers en pompen is Sanibroyeur. Vele huishoudens beschikken over dit veilige, betrouwbare en uiterst effectieve apparaat. Moet die van u geïnstalleerd, gerepareerd of onderhouden worden? Dan moet rekening gehouden worden met alle voorschriften. Kortom, laat die klus maar over aan onze vakmensen!

Uw broyeur werkt niet meer? Schakel onze monteur in

Wat u ook probeert, uw pomp werkt toch echt niet meer? Schakel dan onze monteur in:

 • U kunt onze diensten per pin betalen
 • U ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • U mag gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • Uw pomp is om 16.00 uur klaar, als u hem voor 10.00 uur inlevert
 • U ontvangt passend advies bij de aanschaf of het gebruik van een broyeur

Bezoek onze repairshop vandaag nog!

Uw Sanibroyeur werkt niet meer naar behoren? Bezoek onze repairshop

Werkt uw pomp niet meer? Breng deze dan langs in onze repairshop, zodat wij hem snel kunnen repareren. Heeft u vragen? Bel dan naar 020-6149633, stuur een mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. U bent bij ons aan het juiste adres als uw Sanibroyeur niet meer werkt zoals bedoeld is!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN