Werkt uw Sanibroyeur niet meer naar behoren?

Heeft u een goede Sanibroyeur, maar het water loopt niet weg? Schakel de specialisten van Broyeur Service Dienst in. U kunt ons bij u uitnodigen om uw vermaler te demonteren, maar u mag deze ook bij ons langs brengen. Levert u uw pomp al voor 10.00 uur in de ochtend bij ons in? Dan kunt u uw Sanibroyeur weer rond 16.00 uur ophalen! Kortom, u bent bij u ons aan het juiste adres als u beschikt over een fijne Sanibroyeur, maar het water loopt niet weg!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Oei, het water loopt niet meer weg

Een Sanibroyeur is een zeer praktisch en efficiënt product. Maar wat als deze pomp kapot is? Het water loopt dan niet meer weg en de inhoud van het riool kan op den duur zelfs terugkomen! Daarom is het verstandig onze vakmensen zo snel mogelijk in te schakelen. Wij nemen uw broyeur graag onder handen in onze eigen eigen werkplaats. Hier beschikken we over speciale werkbanken en een ruime voorraad aan onderdelen.

Laat onze vakmensen uw Sanibroyeur repareren

Het water loopt niet weg uit uw toilet en broyeur, maar u kunt niet precies ontdekken wat er mis mee is? Schakel dan onze specialisten is. Het repareren en onderhouden van een Sanibroyeur moet sowieso volgens bepaalde voorschriften gebeuren. Uiteraard weten al onze vakmensen precies wat die voorschriften zijn. U bent er dan ook van verzekerd dat wij alleen de beste materialen en de juiste technieken gebruiken. Schakel ons vandaag nog in!

Het water loopt niet meer weg? Uw broyeur is nog prima te redden

Als wij uw vermaler repareren, profiteert u van vele voordelen:

 • U kunt onze diensten per pin betalen
 • U ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • U mag gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • U krijgt passend advies over het gebruik van een broyeur
 • U kunt uw gerepareerde pomp dezelfde dag alweer in gebruik nemen

Kortom, schakel ons vandaag nog in!

Heeft u een goede Sanibroyeur, maar het water loopt niet weg?

U bent al jaren tevreden over uw broyeur, maar het water loopt niet meer weg de laatste tijd? Dan is het verstandig ons direct in te schakelen voor een reparatie. Bel naar 020-6149633, stuur een e-mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Kortom, wij helpen u verder als u beschikt over een Sanibroyeur, maar het water loopt niet meer weg!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN