Laat ons uw Sanibroyeur ontstoppen

Vreest u dat uw Sanibroyeur verstopt is geraakt? Omdat deze niet meer optimaal werkt? Schakel dan de vakmensen van Broyeur Service Dienst in. Wij zijn uw specialist in het ontstoppen, reinigen, onderhouden en repareren van uw Sanibroyeur. Wacht niet te lang met ons inschakelen, want als uw vermaler verstopt is, kan dit leiden tot grotere viezigheid, stank en schade! Wij zorgen er graag voor dat uw Sanibroyeur niet langer verstopt is.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Schakel onze specialist in als uw broyeur verstopt is

Wist u dat het onderhouden en repareren van Sanibroyeur producten gepaard gaat met diverse voorschriften? Om die reden raden wij het u ten zeerste af zelfstandig aan de slag te gaan met uw broyeur. Probeert u de verstopping te ontstoppen, maar doet u dit niet geheel volgens de voorschriften? Dan wordt de kans op extra schade en vuil alleen maar groter. Onze vakmensen zijn volledig opgeleid door SFA Sanibroyeur. Bovendien hebben wij ruime ervaring in het oplossen van een verstopt toilet. En wij hebben alle benodigde schoonmaakmiddelen en onderdelen gewoon op voorraad!

Mogen wij uw Sanibroyeur eenmalig of periodiek onder handen nemen?

Uiteraard kunnen wij nu eenmalig uw vermaler of toilet ontstoppen. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden. Of u levert uw broyeur bij ons in óf u laat ons deze ophalen op uw locatie. Levert u hem bij ons in voor 10.00 ‘s ochtends? Dan zorgen wij ervoor dat wij de klus al in één dag klaren. Het ontstoppen, onderhouden en repareren van uw pomp doen wij in onze eigen werkplaats. Hier hebben we alle benodigde materialen en onderdelen direct bij de hand. Ook zijn onze werkbanken compleet ingericht met het juiste gereedschap. Als u uw broyeur altijd in optimale staat wenst te hebben, raden wij u een onderhoudscontract aan.

Redenen om ons in te schakelen als alles verstopt zit

Als u ons inschakelt voor het ontstoppen van uw vermaler, dan staan u enkele mooie voordelen te wachten. Denk aan:

 • Persoonlijk advies
 • Vrijblijvende offertes
 • 24/7 CV spoed service
 • Oplossingen in één dag
 • Betaling per pin mogelijk

Bent u ervan overtuigd dat uw broyeur bij ons in de juiste handen ligt? Maak direct een afspraak en kom langs!

Wij zijn uw partner als uw Sanibroyeur verstopt is

Zit er een verstopping in uw Sanibroyeur? Onze specialisten zorgen ervoor dat uw broyeur niet lang meer verstopt is. Kom langs, schakel ons in via 020-6149633 of info@broyeur-servicedienst.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Bij ons bent u aan het juiste adres als uw Sanibroyeur verstopt is!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN