Ga voor een optimaal ontstopte Sanibroyeur

Is uw Sanibroyeur toilet verstopt? Maak dan een afspraak met Broyeur Service Dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, onderhouden en repareren van allerhande producten van dit bewezen merk. Een verstopt toilet is geen pretje. Het geeft stank, water spoelt niet meer weg, rioolinhoud kan terugkomen en er kan schade ontstaan aan uw wc of broyeur. Voorkom dit door ons vandaag nog in te schakelen. Dan is uw toilet niet langer verstopt!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Probeer uw toilet niet zelf te ontstoppen

Zit er een verstopping in uw broyeur? Ga dan niet zelf aan de slag met reinigingsmiddelen en ontstoppers. Het onderhoud van een Sanibroyeur gaat namelijk gepaard met diverse voorschriften. Draag deze klus daarom over aan onze vakmensen. Zij zijn volledig opgeleid in dit specifieke merk, passen de nieuwste technieken toe en gebruiken uitsluitend de beste middelen. Fijn om te weten is dat wij in onze repairshop en winkel altijd een enorme voorraad aan materialen beschikbaar hebben. Zo is uw wc en vermaler al na één dag weer klaar voor gebruik!

Mogen wij uw wc die verstopt is eenmalig of periodiek reinigen?

Werkt uw broyeur niet meer naar behoren? Maar weet u niet zeker of er een verstopping in uw wc of in de vermaler zit? Schakel ons dan in. Wij komen graag naar u toe om het geheel te demonteren. Het probleem lossen we vervolgens op in onze eigen werkplaats. Hier beschikken we over complete werkbanken voor elke schoonmaakklus. Wat u ook kunt doen is uw apparaat bij ons afleveren. Doet u dit voor 10.00 uur? Dan is uw wc of vermaler dezelfde alweer vrij van de verstopping. Wilt u de kans op een verstopping in het gevolg zo klein mogelijk maken? Kies dan voor een onderhoudscontract.

Ontdek onze voordelen

Wilt u dat wij ervoor zorgen dat uw wc en broyeur weer volledig naar behoren functioneren? Schakel ons dan in. U profiteert dan van de volgende voordelen:

 • Persoonlijk advies
 • Vrijblijvende offertes
 • 24/7 CV spoed service
 • Oplossingen in één dag
 • Betaling per pin mogelijk

Bent u overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact met ons op!

Schakel ons in als uw Sanibroyeur toilet verstopt is

Is uw toilet verstopt? Kom dan in contact met de specialisten van Broyeur Service Dienst. Wij zorgen dat wij deze in no time voor u reinigen en desnoods repareren. Breng ons een bezoekje, schakel ons in via 020-6149633 of info@broyeur-servicedienst.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u verder als uw Sanibroyeur toilet verstopt is!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN