Uw specialist in Sanibroyeur

Bent u op zoek naar een Sanibroyeur terugslagklep? Breng dan een bezoekje aan Broyeur Service Dienst. In onze winkel vindt u allerhande producten van het bewezen merk Sanibroyeur. Wat onze aanpak helemaal prettig maakt, is dat wij ook meteen uw gewenste terugslagklep in uw broyeur kunnen monteren. Dit doen wij in onze eigen volledig uitgeruste repairshop. Omdat wij beschikken over een enorme voorraad aan producten, kunnen wij u waarschijnlijk al binnen één dag helpen! Bezoek ons direct voor uw Sanibroyeur terugslagklep!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek het belang van een goed functionerende terugslagklep

Wij leggen u graag meer uit over het belang van de terugslagklep. Dit element wordt net achter de toiletafvoer en de afvoerbuis geplaatst. De klep zorgt ervoor dat er éénrichtingsverkeer plaatsvindt. Eenvoudiger gezegd: de inhoud van het riool komt niet terug in uw toilet, douche of wastafel. De terugslagkleppen die wij verkopen, passen naadloos op uw Sanibroyeur producten. Bovendien bent u er hierdoor van verzekerd dat uw terugslagklep van hoogstaande kwaliteit is. Wilt u ook meteen dat wij deze voor u monteren? Dan gebeurt dit veilig, vakkundig en volledig volgens de voorschriften!

Schakel ons in als uw partner in Sanibroyeur

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe producten, maar ook voor reparaties en onderhoud. Dit maakt van ons uw complete partner op het gebied van broyeurs, boilers en ketels. Onze winkel en repairshop zijn open van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u dat wij uw broyeur repareren? Of wilt u ons inschakelen voor de montage van uw nieuwe klep? Wij draaien daar onze hand niet om. Houd er rekening mee, dat als u uw broyeur ‘s ochtends voor 10.00 uur al bij ons inlevert, wij deze dezelfde dag nog voor u repareren! Kortom, kom direct bij ons langs!

Profiteer van onze voordelen

Wist u al dat wij u vele voordelen te bieden hebben? Bij onze winkel en repairshop kunt u:

 • Eenvoudig, snel en veilig met pin betalen
 • Uw pomp dezelfde dag al op komen halen
 • Van onze 24/7 CV spoed service profiteren
 • Vrijblijvende en scherpe offertes ontvangen
 • Passend advies krijgen over onze producten

Wij heten u van harte welkom!

Haal bij ons uw Sanibroyeur terugslagklep

Bent u op zoek naar een nieuwe terugslagklep voor bij uw Sanibroyeur? Breng een bezoekje aan onze winkel en repairshop. Wenst u eerst meer informatie? Bel naar 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan een Sanibroyeur terugslagklap!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN