Maak gebruik van onze Sanibroyeur servicedienst

Bent u op zoek naar een Sanibroyeur servicedienst bij u in de buurt? Dan zit u helemaal goed bij Broyeur Service Dienst. Wij staan voor u klaar, wanneer uw broyeur niet meer naar behoren werkt. De monteurs die wij in dienst hebben zijn door SFA Sanibroyeur opgeleid. Zij weten dus precies hoe zij uw broyeur kunnen repareren en onderhouden. Wilt u ook onze monteur inschakelen voor hulp? Breng dan voor 10 uur ‘s ochtends uw vuilwaterpomp langs. Wij zullen hem dan dezelfde dag nog repareren! Benader ons en geniet van onze fijne servicedienst.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Wat is een Sanibroyeur precies?

Een broyeur is een speciaal toilet dat in huishoudens te vinden is. Het toilet is uitgerust met een pomp of vermaler voor fecaliën. Het apparaat is zeer effectief, betrouwbaar en veilig te gebruiken. Wilt u de vuilwaterpomp bij u thuis installeren? Dan moet u zich wel houden aan alle voorschriften voor de installatie en het onderhoud. Wanneer u niet in staat bent om de installatie en onderhoud op de juiste manier uit te voeren, kunt u altijd een goede monteur van Broyeur Service Dienst inschakelen.

Hulp van onze servicedienst bij de reparatie van uw Sanibroyeur

Functioneert uw broyeur niet meer op de juiste manier? Dan is het verstandig om onze servicedienst in te schakelen. U kunt tussen 8:00 en 16:30 uw Sanibroyeur bij onze winkel langsbrengen. Wij zullen dan de nodig reperaties of onderhoud uitvoeren aan uw vermaler of vuilwaterpomp. Tijdens de reparatie hebben we de beschikking tot een ruime werkplaats met verschillende werkbanken. Op de werkbanken kunnen wij uw vuilwaterpomp op de juiste manier repareren. Wij zijn ook in het bezit van een ruim assortiment met verschillende onderdelen. Wij zijn daarom in staat om vrijwel iedere broyeur te repareren. Zo kunt u straks weer genieten van een goedwerkende vuilwaterpomp!

Kies voor onze servicedienst en profiteer van de volgende voordelen

Kiest u voor onze fijne servicedienst bij de reparatie van uw broyeur? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij zetten onze voordelen graag voor u op een rij:

 • U kunt per pin betalen
 • Wij bieden 24/7 CV spoed service
 • U kunt een vrijblijvende prijsopgave opvragen
 • Lever uw pomp voor 10:00 in, dan kunt u hem omstreeks 16:00 ophalen
 • Wij geven advies bij de aanschaf of het gebruik van SFA Sanibroyeur producten

Benader onze servicedienst

Wilt u gebruik maken van onze Sanibroyeur servicedienst. Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020-6149633, een mail sturen naar info@broyeur-servicedienst.nl of een bericht achterlaten in ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar met onze Sanibroyeur servicedienst.

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN