Een Sanibroyeur reparatie bij Broyeur Service Dienst

Heeft uw Sanibroyeur een reparatie nodig? Dan bent u bij Broyeur Service Dienst aan het juiste adres. Wij staan bekend als dé specialist op het gebied van reparaties, installaties en onderhoud van Sanibroyeurs. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst die zijn opgeleid door SFA Sanibroyeur. Zij weten dan ook precies hoe zij uw broyeur op de juiste manier kunnen herstellen en plaatsen. Wilt u ons ook inschakelen voor een vakkundige reparatie? Kom dan tussen 8:00 en 16:30 langs bij ons winkel in Amsterdam en lever uw kapotte broyeur af. Brengt u uw broyeur voor 10:00 bij ons? Dan kunt u hem dezelfde dag weer ophalen.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Het gemak van een Sanibroyeur

Een broyeur is een apparaat waar steeds meer huishoudens dagelijks veel gemak van hebben. Het is een speciaal toilet dat een pomp of vermaler heeft voor fecaliën. De Sanibroyeur is zeer effectief en makkelijk in gebruik. Bent u nog niet in het bezit van dit bijzondere apparaat? Dan kunt u bij onze winkel terecht voor eersteklas vuilwaterpompen. Wanneer het nodig is, kunnen onze specialisten ook direct de vuilwaterpomp bij u thuis installeren. U weet dan zeker dat uw broyeur op de juiste manier is aangesloten. Ten slotte kunnen wij u helpen met onderdelen voor vrijwel iedere broyeur.

Wij verzorgen een vakkundige reparatie van uw Sanibroyeur

Wanneer uw broyeur niet meer op de juiste manier werkt, willen wij u graag helpen met een vakkundige reparatie. Kom tussen 8:00 en 16:30 bij ons langs in de winkel en lever uw vuilwaterpomp in. Wij gaan dan in onze werkplaats aan de slag met het repareren van het apparaat. Wij hebben alle onderdelen en kennis in huis om het apparaat op de juiste manier te maken. Zo heeft u nog jaren plezier van uw broyeur!

Profiteer bij ons van de volgende voordelen

Kom snel langs in onze winkel voor een vakkundige reparatie. U profiteert dan direct van de volgende voordelen:

 • U kunt eenvoudig met pin betalen
 • Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar
 • U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen
 • Lever uw pomp voor 10:00 in, dan kunt u hem omstreeks 16:00 ophalen
 • Wij geven advies bij de aanschaf of het gebruik van SFA Sanibroyeur producten

Neem contact op voor een vakkundige reparatie

Heeft uw Sanibroyeur een reparatie nodig? Of heeft u behoefte aan de hulp van een van onze specialisten bij een installatie? Benader ons dan via 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen graag met een vakkundige Sanibroyeur reparatie.

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN