Kies voor een optimaal gereinigde Sanibroyeur

Is het nodig uw Sanibroyeur vakkundig te reinigen? Neem dan contact op met Broyeur Service Dienst. Onze specialisten kunnen uw vermaler op de juiste wijze reinigen. Bovendien bent u bij ons aan het goede adres als u uw broyeur meteen wilt laten onderhouden, repareren of monteren. Fijn om te weten, is dat al onze vakmensen door SFA Sanibroyeur opgeleid zijn. U kunt dus zorgeloos uw Sanibroyeur laten reinigen door onze specialisten!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Waarom zelf reinigen niet verstandig is

Natuurlijk kunt u uw vermaler ook eigenhandig schoonmaken. Is dat wat u wenst? Vraag ons dan om de juiste reinigingsmiddelen en advies over het schoonmaken. Let wel, het schoonmaken, onderhouden en repareren van een Sanibroyeur moet volgens bepaalde voorschriften en richtlijnen gebeuren. Wordt hier geen rekening mee gehouden? Dan is de kans op extra schade en viezigheid juist groter. Uiteraard zijn al onze medewerkers volledig op de hoogte van hoe een broyeur werkt en hoe deze gereinigd dient te worden. Schakel ons daarom in en uw vermaler is binnen één dag weer helemaal schoon!

Mogen wij uw pomp eenmalig of periodiek reinigen?

Als uw broyeur verstopt is geraakt, dan is de meest voor de hand liggende oplossing het schoonmaken van uw pomp. Werkt uw vermaler niet meer naar behoren, maar weet u niet zeker wat de oorzaak hiervan is? Laat ons dan uw broyeur uitvoerig onderzoeken. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. U kunt uw vermaler bij ons afleveren of wij komen hem demonteren op uw locatie. Wilt u dat uw pomp nooit meer verstopt of overmatig vies zal raken? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Zo houden wij uw vermaler in perfecte staat!

Dit zijn de voordelen van uw Sanibroyeur specialist

Laat u onze vakmensen uw vermaler reinigen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Eenvoudig, veilig en snel met pin kunnen betalen
 • Geheel vrijblijvende en scherpe offertes ontvangen
 • Gebruik kunnen maken van onze 24/7 CV spoedservice
 • Binnen één dag uw gereinigde pomp al op kunnen halen
 • Passend advies ontvangen over het gebruik van uw broyeur

Wij zien u graag tegemoet in onze repairshop of winkel!

Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig reinigen

Is uw Sanibroyeur inmiddels dusdanig vervuild? Laat deze dan door ons reinigen. U bent er dan van verzekerd dat uw vermaler weer optimaal functioneert. Kom langs, bel naar 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag uw Sanibroyeur te reinigen!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN