Werkt uw Sanibroyeur niet meer naar behoren?

Uw Sanibroyeur pompt het water niet meer weg? Geen zorgen, de specialisten van Broyeur Service Dienst krijgen uw broyeur weer aan de praat! Maak een afspraak met ons, zodat wij op uw locatie uw pomp kunnen demonteren. Lukt dit u eigenhandig? Kom dan voor 10.00 uur bij ons langs om uw Sanibroyeur af te leveren. Later die dag kunt u deze dan alweer ophalen! Kortom, breng een bezoekje aan ons als u beschikt over een fijne Sanibroyeur, maar deze pompt het water niet meer weg!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Mijn broyeur pompt het water niet meer weg, wat nu?

Als uw Sanibroyeur kapot is, dan pompt deze het water niet meer weg. Het begint wellicht met teruggerekend water, maar op den duur spuit de gehele inhoud van het riool uit uw toilet. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Hier bieden wij uitkomst. Bij ons werken vakmensen die tot in detail weten hoe uw broyeur in elkaar zit. Zij weten snel te achterhalen wat er mis mee is en gaan dan direct aan de slag met de benodigde reparatie. Het repareren doen wij in onze eigen werkplaats. Hier staan speciale werkbanken. Bovendien hebben wij vrijwel alle onderdelen voor uw broyeur op voorraad.

Laat onze vakmensen uw Sanibroyeur repareren

Het water loopt niet weg uit uw toilet en broyeur, maar u kunt niet precies ontdekken wat er mis mee is? Schakel dan onze specialisten is. Het repareren en onderhouden van een Sanibroyeur moet namelijk volgens bepaalde voorschriften gebeuren. Uiteraard weten al onze vakmensen precies wat die voorschriften zijn. U bent er dan ook van verzekerd dat wij alleen de beste materialen en de juiste technieken gebruiken. Schakel ons vandaag nog in!

Is uw broyeur kapot en pompt deze het water niet meer weg?

Schakelt u ons in voor een vakkundige reparatie aan uw vermaler? Dan profiteert u van:

 • Passend advies
 • Vrijblijvende offertes
 • 24/7 CV spoed service
 • Oplossingen in één dag
 • Betaling per pin mogelijk

Kortom, schakel ons direct in!

Uw Sanibroyeur pompt het water niet weg? Schakel ons in

Werkt uw vermaler al jaren naar behoren, maar pompt deze het water niet meer weg? Bel naar 020-6149633, stuur een e-mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres als u beschikt over een goede Sanibroyeur, maar deze pompt het water opeens niet meer weg!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN