Wij komen uw Sanibroyeur ontstoppen

Wilt u uw Sanibroyeur laten ontstoppen? Klop dan aan bij uw specialist in Amsterdam. Wij van Broyeur Service Dienst weten precies hoe wij uw broyeur op de juiste manier kunnen ontstoppen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het installeren, repareren of onderhouden van een broyeur. Heeft u een broyeur die verstopt is? En kunt u het zelf niet oplossen? Neem dan contact op met onze experts. Onze door SFA Sanibroyeur opgeleide monteurs weten precies hoe zij uw broyeur weer optimaal kunnen laten werken.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Hoe werkt een Sanibroyeur precies

Hoe werkt een broyeur precies? Een broyeur is een bijzondere wc die is uitgerust met een vermaler of pomp voor fecaliën. In Nederland zijn er al veel huishoudens die gebruikmaken van dit gemakkelijke apparaat. De broyeur is heel effectief en eenvoudig te gebruiken. Bent u nog niet in het bezit van dit speciale apparaat? Neem dan eens een kijkje in onze winkel in Amsterdam. Hier vindt u scherp geprijsde vuilwaterpompen en bijbehorende onderdelen. Hulp nodig bij de plaatsing van de broyeur? Wij helpen graag met het vakkundig aansluiten van de vuilwaterpomp.

Laat het ontstoppen van uw Sanibroyeur aan ons over

Is uw broyeur onverhoopt verstopt geraakt? Dan kunt u zelf aan de slag gaan met het ontstoppen van het apparaat. Echter, u kunt er ook voor kiezen om dit over te laten aan een van onze specialisten. Zij weten precies hoe een Sanibroyeur in elkaar zit en kunnen uw broyeur binnen no time ontstoppen. Komt het vaker voor dat uw broyeur verstopt is? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Wij komen dan een keer in de zoveel tijd bij u langs voor onderhoud aan uw broyeur. Uw broyeur blijft op deze manier in een optimale conditie.

Dit zijn onze voordelen

Heeft u onze vakmensen ingeschakeld om uw broyeur te ontstoppen? Of heeft u onze hulp nodig bij een reparatie? U geniet dan in ieder geval van de volgende voordelen:

 • U kunt eenvoudig met pin betalen
 • Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar
 • U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen
 • Lever uw pomp voor 10:00 in, dan kunt u hem omstreeks 16:00 ophalen
 • Wij geven advies bij de aanschaf of het gebruik van SFA Sanibroyeur producten

Neem contact met ons op

Wilt u uw Sanibroyeur laten ontstoppen door onze specialist? Of wenst u onze hulp bij een reparatie? Benader ons dan via 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen dan graag bij u langs om uw Sanibroyeur te ontstoppen.

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN