Wij verzorgen de reparatie van uw Sanibroyeur

Heeft uw Sanibroyeur onderhoud nodig? Dan zit u helemaal goed bij Broyeur Service Dienst. Wij staan bekend als dé expert op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie van Sanibroyeurs. De monteurs die bij ons bedrijf werken zijn allemaal opgeleid door SFA Sanibroyeur. Zij hebben alle kennis en vaardigheden meegekregen om het onderhoud aan uw broyeur optimaal uit te voeren. Kan uw broyeur een grondige onderhoudsbeurt gebruiken? Dan kunt u tussen 8:00 en 17:00 uur in onze winkel langskomen en uw vuilwaterpomp achterlaten. Wanneer u voor 10:00 uur uw broyeur langsbrengt, kunt u hem dezelfde dag weer ophalen.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ervaar het gemak van een Sanibroyeur

Wat is een broyeur precies? Een broyeur is een speciaal toilet dat is uitgerust met een pomp of vermaler voor fecaliën. Veel huishoudens hebben veel gemak van het apparaat. Het is fijn in gebruik en werkt zeer effectief. Wilt u ook een nieuwe broyeur aanschaffen? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Amsterdam. Hier verkopen wij mooie, scherp geprijsde broyeurs en bijpassende onderdelen. Wanneer het nodig is, kunt u direct onze monteur inschakelen voor het vakkundig installeren van de Sanibroyeur.

Het uitvoeren van onderhoud aan uw Sanibroyeur

Wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van het gemak van een broyeur? Dan is het verstandig om een keer in de zoveel tijd onderhoud uit te laten voeren aan het apparaat. Ga niet zelf aan de slag, maar kies voor het vakmanschap van een van onze monteurs. Met hun gedegen opleiding weten zij precies waar zij op moeten letten. Wanneer u regelmatig onderhoud uit wilt laten voeren, kunt u ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Op deze manier blijft uw broyeur optimaal werken

Dit zijn onze voordelen

Heeft u een onderhoudscontract bij ons afgesloten? Of heeft u ons ingeschakeld voor een reparatie? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • U kunt eenvoudig met pin betalen
 • Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar
 • U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen
 • Lever uw pomp voor 10:00 in, dan kunt u hem omstreeks 16:00 ophalen
 • Wij geven advies bij de aanschaf of het gebruik van SFA Sanibroyeur producten

Neem contact op voor vakkundig onderhoud

Heeft uw Sanibroyeur onderhoud nodig? Of wilt u ons inschakelen voor een reparatie? Neem dan contact met ons op via 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij verzorgen graag het Sanibroyeur onderhoud dat u wenst.

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN