Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig repareren

Is uw Sanibroyeur motor vastgelopen? Breng uw vermaler dan naar de repairshop van Broyeur Service Dienst. Moet er iets gerepareerd of vervangen worden? Wij krijgen uw vermaler snel weer aan de praat. Levert u uw Sanibroyeur al voor 10.00 uur bij ons af? Dan kunt u deze later dezelfde dag alweer ophalen. Kortom, als uw Sanibroyeur motor is vastgelopen, bent u bij ons aan het juiste adres!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek onze oplossingen als de motor is vastgelopen

Doet uw Sanibroyeur het niet meer? Lever deze dan tussen 8.00 uur en 17.00 uur af bij onze repairshop in Amsterdam. Wij onderzoeken direct wat er mee moet gebeuren. Blijkt dat er iets vervangen moet worden? Of is het tijd voor grondig onderhoud? Dan behandelen wij de motor die is vastgelopen op een speciaal daarvoor uitgeruste werkbank. In no time hebben wij uw pomp weer draaiende. Moet er iets vervangen worden? Omdat wij over een ruime voorraad aan onderdelen beschikken, is uw vermaler dezelfde dag alweer klaar!

Laat de reparatie over aan een specialist in Sanibroyeur producten

Als de motor is vastgelopen van uw broyeur, dan raden wij u ten zeerste af hier zelf mee aan de slag te gaan. Er dienen namelijk speciale voorschriften opgevolgd worden als een vermaler gerepareerd of onderhouden moet houden. Als u de reparatie van uw pomp in de handen van onze specialisten legt, bent u ervan verzekerd dat de klus naar behoren verloopt. Wij weten precies hoe een Sanibroyeur werkt. Deze pomp vermaalt fecaliën op een veilige en efficiënte manier. Wij zorgen er graag voor dat u uw vermaler snel weer kunt gebruiken.

Schakel ons in als de motor is vastgelopen van uw pomp

Werkt uw pomp niet meer naar behoren? Breng dan een bezoekje aan onze repairshop:

 • U kunt onze diensten per pin betalen
 • U ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • U mag gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • U ontvangt passend advies bij de aanschaf of het gebruik van een broyeur
 • U kunt uw pomp om 16.00 uur ophalen, als wij deze voor 10.00 uur ontvangen

Wij zien u van harte tegemoet in onze repairshop!

Is uw Sanibroyeur motor vastgelopen? Kom naar onze repairshop

Is van uw broyeur de motor vastgelopen? Lever deze dan af bij onze repairshop, dan repareren wij deze direct voor u. Bel met vragen naar 020-6149633, stuur een e-mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Als uw Sanibroyeur motor is vastgelopen, zorgen wij er snel en vakkundig voor dat deze dezelfde dag weer naar behoren werkt!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN