Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig repareren

Is van uw Sanibroyeur de motor kapot? Neem dan contact op met de monteurs van Broyeur Service Dienst. Wij repareren uw broyeur snel en vakkundig. Blijkt een bepaald onderdeel kapot te zijn? Is het tijd een specifiek element te vervangen? Of is het nodig de motor grondig te repareren? Wat er ook moet gebeuren, als u uw broyeur voor 10.00 uur ‘s ochtends bij ons inlevert, is hij dezelfde dag alweer klaar! Kortom, u moet bij ons zijn als de motor kapot is van uw broyeur!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek wat wij doen als de motor niet meer naar behoren werkt

Functioneert uw vermaler niet meer geheel naar wens? Of doet hij het simpelweg niet meer? Dan is het tijd onze vakmensen in te schakelen. Bezoek onze winkel en repairshop. Dit kan van 8.00 uur tot 17.00 uur. Of nodig ons bij u uit om uw pomp te demonteren en later weer te monteren. Wij zoeken, in onze eigen werkplaats, graag uit wat er mis is met uw broyeur. Omdat wij vrijwel alle onderdelen op voorraad en de juiste kennis en ervaring hebben, kunnen wij uw pomp direct repareren.

Draag het werk aan uw Sanibroyeur over aan onze specialisten

Als uw broyeur niet meer goed werkt, raden wij u ten zeerste af deze zelf te gaan repareren. Het onderhouden en repareren van vermalers en pompen van dit bewezen merk moet namelijk volgens bepaalde richtlijnen en voorschriften gebeuren. Volgt u deze niet op, dan is de kans groot dat u juist grotere schade aanbrengt aan uw broyeur. Geef ons daarom de opdracht tot het repareren van uw pomp. Dan zorgen wij dat we deze desgewenst dezelfde dag alweer aan de praat krijgen.

Is uw broyeur kapot? Wij bieden u interessante voordelen

Schakelt u ons in voor het repareren van uw vermaler? Bij ons:

 • Kunt u onze diensten per pin betalen
 • Ontvangt u een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • Mag u gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • Ontvangt u passend advies over het gebruik van een broyeur
 • Is uw pomp om 16.00 uur klaar, als u hem voor 10.00 uur inlevert

Wij heten u graag van harte welkom in onze repairshop!

Is van uw Sanibroyeur de motor kapot?

Is de motor kapot van uw broyeur? Schakel dan onze ervaren, volledige opgeleide en professionele vakmensen in. Bel naar 020-6149633, stuur een e-mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ons bent u aan het juiste adres als van uw Sanibroyeur de motor kapot is!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN