Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig repareren

Is uw Sanibroyeur kapot? Schakel dan de vakkundige en ervaren monteurs van Broyeur Service Dienst in. Wij kunnen alle mankementen verhelpen. Is er bijvoorbeeld een bepaald onderdeel kapot? Moet er iets vervangen worden? Is het tijd voor grondig onderhoud? Of moeten we een specifiek soort reparatie uitvoeren? Lever uw broyeur al voor 10.00 uur ‘s ochtends bij ons in, dan zorgen wij er dezelfde middag al voor dat uw Sanibroyeur niet meer kapot is!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek wat wij doen als uw vermaler kapot is

Werkt uw Sanibroyeur niet meer naar behoren? U kunt onze winkel en repairshop van 8.00 uur tot 17.00 uur bezoeken. Ook bieden we montage en demontage diensten bij u op locatie aan. Eerst gaan we grondig op zoek naar de oorzaak van het probleem. Hebben we die gevonden? Dan repareren wij uw pomp in onze eigen werkplaats. Hier staan speciaal ingerichte werkbanken voor elk soort reparatie. Daarnaast beschikken we over een enorme voorraad aan onderdelen en materialen. In no time is uw pomp gerepareerd!

Draag uw Sanibroyeur over aan onze specialisten

Als uw broyeur kapot is, is het niet verstandig zelf een te poging te wagen tot repareren. Voor het installeren, repareren en onderhouden van een Sanibroyeur moet namelijk rekening worden gehouden met bepaalde voorschriften. Wij begrijpen het heel goed als u niet volledig op de hoogte bent van al deze voorschriften. Onze vakmensen zijn dat uiteraard wel. Wij krijgen uw vermaler daardoor weer optimaal aan de praat. Wij passen tijdens de reparatie enkel de juiste technieken toe en gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen.

Is uw pomp kapot? Schakel ons in

Als u uw broyeur overdraagt aan onze specialisten, dan:

 • Kunt u onze diensten per pin betalen
 • Ontvangt u een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • Mag u gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • Ontvangt u passend advies over het gebruik van een broyeur
 • Is uw pomp om 16.00 uur klaar, als u hem voor 10.00 uur inlevert

Breng vandaag nog een bezoekje aan onze repairshop!

Bezoek onze repairshop als uw Sanibroyeur kapot is

Is uw pomp of vermaler kapot? Uw Sanibroyeur ligt bij ons vakmensen in de juiste handen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel naar 020-6149633, stuur een mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. U bent bij ons aan het juiste adres als uw Sanibroyeur kapot is!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN