Laat ons uw Sanibroyeur vakkundig repareren

Heeft u ontdekt dat uw Sanibroyeur blijft draaien? Wacht dan niet langer en lever deze direct af bij de repairshop van Broyeur Service Dienst. Wij zorgen ervoor dat uw vermaler zeer spoedig weer naar behoren werkt. Ontvangen wij uw Sanibroyeur al voor 10.00 uur in de ochtend? Dan repareren wij hem direct, zodat deze dezelfde dag alweer opgehaald kan worden. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres als uw Sanibroyeur blijft draaien!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek onze oplossingen als uw pomp blijft draaien

Stopt uw Sanibroyeur niet meer? Ontkoppel deze dan direct en kom langs bij onze repairshop in Amsterdam. Wij zijn open van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voordat we aan de slag gaan met uw pomp, onderzoeken we wat er precies mee aan de hand is. Zodra we ontdekt hebben waardoor deze blijft draaien, beginnen we met de reparatie. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats op een speciale werkbank. Fijn om te weten, is dat wij een zeer ruime voorraad aan onderdelen hebben. Hierdoor kunnen wij uw pomp direct repareren!

Laat uw Sanibroyeur door een specialist repareren

Blijft uw pomp draaien? Probeer dan niet zelf op zoek te gaan naar het probleem. Het repareren en onderhouden van een Sanibroyeur moet namelijk gebeuren volgens bepaalde voorschriften. Levert u uw pomp af bij onze repairshop, dan zorgen onze vakmensen ervoor dat uw vermaler in no time weer naar behoren werkt. Al onze specialisten weten namelijk tot in detail hoe een vermaler van dit hoogstaande merk werkt. Na onze werkzaamheden vermaalt uw pomp fecaliën weer op de vertrouwde, veilige en efficiënte manier!

Schakel ons in als uw vermaler blijft draaien

Als u ons uw vermaler laat repareren, dan profiteert u van de volgende voordelen. U:

 • Kunt onze diensten per pin betalen
 • Ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • Mag gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • Krijgt passend advies bij de aanschaf of het gebruik van een broyeur
 • Kunt uw pomp om 16.00 uur ophalen, als wij deze voor 10.00 uur ontvangen

Bezoek vandaag nog onze repairshop!

Uw Sanibroyeur blijft draaien? Bezoek onze repairshop

Kortom, breng direct een bezoekje aan onze repairshop als uw broyeur blijft draaien. Wij repareren deze direct! Heeft u vragen? Bel dan naar 020-6149633, stuur een e-mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Als uw Sanibroyeur blijft draaien, helpen wij u dezelfde dag nog aan een passende oplossing!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN