Installatie, Onderhoud of Inspectie?

Bel 020 614 96 33

ONS TEAM

Maak kennis met ons ervaren team van loodgieters, installateurs en onderhoudsmedewerkers.

Bert de Vries
Bert de Vries
Loodgieter
Dennis Willemsen
Dennis Willemsen
Installateur
Marieke Klomp
Marieke Klomp
Onderhoudsmedewerker

Moet het toch even kwijt, gezien de vorige review. Broyeur Service Dienst is een top loodgieter! Hij heeft onze vloerverwarming gedaan , onze ketel, hij heeft een afzuigkap via de grond aangelegd (waar anderen zeiden dat dit niet mogelijk was), lekkages opgelost, verstoppingen, badkamer aangelegd, etc. te veel op op te noemen. Alleen maar lof. Geen betere loodgieter in Amsterdam!

Sharon

Broyeur Service Dienst is DE specialist op het gebied van CV-ketels in Amsterdam. Niemand heeft meer verstand van ketels, boilers, pompen, kranen, weet ik het! (Nee dus. Martin wel.) Hij heeft bijna alle onderdelen ruim voorradig en een hele goede technische dienst!

Nienke

Ik sta in deze winkel omdat ik er door mijn klussende man naar toe ben gestuurd. Ik heb een stukje koperen waterleiding nodig dat moet aantakken op onze hoofdleiding. Ik baal altijd van dit soort klusjes, maar als je dan bij Broyeur Service Dienst binnenstapt gaat de zon weer een beetje schijnen. Het koper wordt op maat afgezaagd en de verkoper vraagt of hij hem ook nog moet buigen. Daar wordt het klussende thuisfront helemaal blij van, dus dan zeg ik Breman bedankt!

Andrew Steijaert

Op ‘n zaterdag hield m’n CV ketel er voorgoed mee op. Ik rondbellen voor reparatie. Kwam er eerst iemand van het G.O.K kijken… Die kon niks betekenen en de man liet me gewoon zitten. Dus ik rondbellen voor een nieuwe. Iedereen wilde wel komen kijken voor ‘n offerte, op maandag… Totdat ik Broyeur Service Dienst van de Algemene Service Dienst aan de telefoon kreeg. Die bood aan zondag al een nieuwe ketel te installeren! Geweldig! Omdat hij vond dat je toch niet in de winter in de kou kunt blijven zitten! Super! Hij kende zelfs ons gebouw en legde me uit dat ik bijvoorbeeld geen HR ketel mag/kan installeren bij ons. Heel ter zake kundig dus. Twee vriendelijke heren hebben de ketel en de thermostaat en het expansievat vervangen en wij zitten er weer warm bij. Het was niet spotgoedkoop, maar deze service op een zondag is het waard! Ik vind de Algemene Service Dienst helemaal top!

RPJL Wekhoven