Houd uw Sanibroyeur schoon en optimaal werkend

Bent u op zoek naar een ontkalker voor uw Sanibroyeur? Bezoek de winkel van Broyeur Service Dienst. Of schakel ons in om uw vermaler te onderhouden. Wij hebben naast onze winkel namelijk ook een volledig uitgeruste repairshop. En omdat wij vrijwel alle onderdelen en producten op voorraad hebben, kunnen wij u binnen één dag helpen. Bent u benieuwd naar de ontkalker en de werkzaamheden die daarbij horen? Benader ons en kom alles te weten over het gebruik van de ontkalker voor uw Sanibroyeur!

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Draag het werk aan uw Sanibroyeur aan onze specialisten over

Is het nodig uw broyeur volledig te ontkalken? Als u bij ons de juiste ontkalker aanschaft, dan kunt u dit natuurlijk eigenhandig doen. Wilt u er echter van verzekerd zijn dat de klus volledig volgens de richtlijnen en voorschriften van Sanibroyeur gebeurt? Draag deze werkzaamheden dan over aan onze specialisten. Onze vakmensen weten precies hoe het middel gebruikt moet worden, of er nog extra schoonmaakwerkzaamheden benodigd zijn en wat er moet gebeuren, alvorens u uw broyeur weer laat vermalen.

Bezoek onze repairshop en winkel voor de ontkalker

Besteedt u het ontkalken van uw Sanibroyeur graag aan ons uit? Nodig ons dan bij u uit, zodat wij uw pomp zo nodig kunnen demonteren. Lukt u dit zelf? Bezorg uw vermaler dan al voor 10.00 uur bij ons. Dan gaan wij er direct mee aan de slag, zodat u hem rond 16.00 weer kunt ophalen. Wilt u het ontkalken zelfstandig uitvoeren? Kom dan naar onze winkel. Wij hanteren openingstijden van 8.00 uur tot 17.00 uur. Geef aan ons door wat precies het probleem is met uw broyeur, dan zorgen wij dat u met het juiste middel naar huis gaat!

Kiezen voor onze ontkalker betekent kiezen voor vele voordelen

Mogen onze specialisten uw pomp uitvoerig ontkalken, reinigen en onderhouden? Dan:

 • Kunt u onze diensten per pin betalen
 • Ontvangt u een geheel vrijblijvende prijsopgave
 • Mag u gebruik maken van onze 24/7 CV spoed service
 • Ontvangt u passend advies over het gebruik van een broyeur
 • Is uw pomp al om 16.00 uur klaar, als u hem voor 10.00 uur inlevert

Kortom, wanneer zien wij u hier verschijnen?

Vind bij ons de juiste ontkalker voor uw Sanibroyeur

Of u uw Sanibroyeur nou zelf wilt ontkalken met onze ontkalker of u schakelt ons hiervoor in, kom bij ons langs of schakel ons in via 020-6149633, stuur een mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of vul ons online contactformulier in. Wij gebruiken en verkopen gegarandeerd de enige juiste ontkalker voor uw Sanibroyeur!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN