Laat het onderhoud aan uw Sanibroyeur aan ons over

Wenst u onderhoud aan uw Sanibroyeur? Schakel dan de specialisten in van Broyeur Service Dienst. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, installatie en onderhoud van Sanibroyeurs. Al onze monteurs zijn door SFA Sanibroyeur opgeleid. Zijn er onderdelen die aan vervanging toe zijn? Met ons ruime assortiment kunnen wij vrijwel alle producten direct en snel repareren. U kunt hiervoor langskomen in onze winkel in Amsterdam tussen 08:00 en 16:30 of laat onze monteur bij u langskomen. Kiest u ervoor om uw vuilwaterpomp bij ons te laten onderhouden? Bij levering voor 10:00, is uw pomp dezelfde dag weer af te halen.

adres

Veemarkt 63
1019DA, Amsterdam

Onze voordelen

Broyeur Service Dienst biedt haar klanten de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
  Heeft u ’s avonds of in het weekend problemen met uw sanibroyeur? Wij komen het maken!

 • Scherpe prijzen
  Wij hanteren uiterst scherpe prijzen voor onze snelle dienstverlening.

 • Snelle service
  Alle pompen die voor 10:00 uur worden gebracht, worden dezelfde dag gerepareerd.

Ontdek het gemak van een Sanibroyeur

Maakt u al langere tijd gebruik van een broyeur? Of wilt u graag ontdekken wat een broyeur precies is? Een broyeur is een speciaal toilet dat is uitgevoerd met een pomp of vermaler voor fecaliën. Het apparaat is handig in gebruik en daarom ideaal voor de badkamer en sanitairwereld. Als u overweegt om een broyeur te kopen, dan profiteert u in onze winkel in Amsterdam ook nog van voordelige SFA Sanibroyeur pompen en onderdelen. Wilt u na aanschaf het apparaat gelijk door ons laten installeren? Bij een product als een broyeur hoort de juiste installatie. Wij sluiten deze volgens de voorschriften voor u aan.

Optimale reparatie tijdens het onderhoud aan uw Sanibroyeur

Komen wij er tijdens het onderhoud achter dat er een of meerdere onderdelen defect zijn? Dan gaat onze vakman met de juiste techniek en middelen aan de slag om dit te repareren. Dit doen wij of in onze winkel of bij u thuis. Wilt u de levensduur verlengen van uw broyeur? Wij hebben de juiste producten in onze winkel waarmee u zelf uw apparaat kunt onderhouden. Laat ook regelmatig uw apparaat door ons onderhouden voor een optimale werking van uw Sanibroyeur.

Onderhoud nodig aan uw broyeur? Bel of mail

Mogen wij u voorzien van vakkundig onderhoud aan uw Sanibroyeur? Of wilt u onze monteur inschakelen om uw apparaat te laten installeren? Benader ons voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel via 020-6149633, mail naar info@broyeur-servicedienst.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. U kunt bij ons ook terecht voor deskundig advies voor aanschaf en gebruik van uw apparaat. Heeft u een spoedprobleem met uw broyeur? Maak gebruik van onze 24/7 CV spoedservice. Wij zijn hét adres voor onderhoud aan uw Sanibroyeur!

Broyeur Laten Repareren

  INFORMATIE AANVRAGEN